Sample Page

Bun venit!

Esti aici pentru ca te intereseaza sa afli mai multe despre cursurile organizate de Federatia Romana de Turism Ecvestru (FRTE) in domeniul calariei de agrement si turismului ecvestru.

Cursul pe care il avem in derulare in perioada imediat urmatoare este Cursul de Monitor Echitatie de Agrement. Acesta este primul dintr-o serie de 4 cursuri profesionale prin care FRTE isi propune sa mapeze parcursul complet al profesionistului in domeniul echitatiei de agrement si a turismului ecvestru.

Cateva informatii despre Calea profesionistului in viziunea FRTE …

Parcursul complet la care ne-am gandit ia in calcul dobandirea de cunostinte in doua arii de expertiza distincte: calaria de agrement si turismul ecvestru.

Calaria de agrement este calaria practicata in manej si reprezinta bazele calariei fara de care calaria in natura si implicit turismul ecvestru nu ar fi posibile.

Acesta este principalul motivul pentru care am gandit cursurile dependente unul de celalalt, pe nivele diferite de pregatire si graduri de dificultate. Astfel, spre exemplu, pentru a ajunge la nivelul 3 – Ghid Turism Ecvestru, in calitate de cursant, va trebui sa parcurgi intai celalalte doua nivele inferioare si sa treci cu bine prin toate cursurile aferente acestora.

Este important sa stii ca toate cursurile vor fi acreditate la nivel international de catre IGEQ si national de Ministerul Muncii si vom putea realiza acest lucru pe masura ce vom construi standardele ocupationale necesare si vom acredita cursurile la Ministerul Muncii. Cursurile si certificarile FRTE obtinute de un cursant se vor echivala in momentul acreditarii lor oficiale.  

Vestea buna este ca incepand cu 2021 Cursul de Monitor Echitatie de Agrement este recunoscut la nivel international de IGEQ, Federatia Romana de Turism Ecvestru fiind singura autoritate din Romania indreptatita sa predea acest curs.

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

2.
Which treats of the first sally the ingenious Don Quixote made from home

These preliminaries settled, he did not care to put off any longer the execution of his design, urged on to it by the thought of all the world was losing by his delay, seeing what wrongs he intended to right, grievances to redress, injustices to repair, abuses to remove, and duties to discharge.